ضوابط و اصول طراحی هتل – معمار آنلاین

محوطهی نشستن می بایست شامل مجموعهای باشد که استاندارد بالای هتل را هم بازتاب دهد. درجایی که باغچه و فضای سبز وجود داراست می بایست توجه یگانه به دیده انداز و محل عبور افراد در در میان باغچهها بشود و همینطور وسایل قابل قبولی از قبیل نیمکت به جهت نشستن و شی ها تزئینی در فضای سبز نهاده شود. در کل ممکن هست نورها را به دستههای نور محیطی به جهت اتاقهای مانیتوردار، نورهای موضعی به جهت اتاق دستگاهها، نورهای رنگی به جهت قهوهنوشان، نورهای نقش و نگار آفرین ملایم به جهت استخر، نورهای متغیر برای فضاهای یک‌سری منظوره و نورهای محیطی و نقطهای چندگانه برای فضاهای سلامت منتخب و تمرکز تقسیم کرد. در مرحله اولیه طراحی، ممکن می باشد تصمیم بر این باشد که ۱۵۰۰ فوت مربع به کافی شاپ اختصاص یابد که سبب ساز حذف اتاق غذا خوری مهم و کمتر متراژ آشپزخانه کلیدی به حدود ۲۵۰ فوت مربع می شود. به جهت تعیین طراح کارآزموده اعتنا داشته باشید که فرد گزینه نظرتان حتماً در راستا طراحی هتل تجربه داشته، مهم حوزه‌ شناخت داشته باشد و درباره برند شما بداند. حال شما خیال کنید میخواهید بین چندین هتل که امکاناتی مشابه دارا‌هستند و یا این که تعداد ستارههای معادل دارا هستند یکی از را تعیین کنید؛ اینجاست که مورد قضیه طراحی دکوراسیون داخلی هتل حیاتی زیادی پیدا میکند. اگر هتل شما در مرکز شهر قرار گرفته، به جهت تعبیه امکانات رفاهی کار زیاد سختی در پیش دارید.در هتلهای خارج شهری و باطن جاده، از این نظر عمل راحتتری در پیش خواهید داشت. در این سطح از سکو هتل نمی تواند شامل بخشودگی قرار گیرد مگر اینکه تعداد طبقات آن کاهش باشد. به جهت همین کار، برای مثال میتوانید از منطقهای که در آن قرار دارید امداد بگیرید. امکان بخشودگی درصورتی است که وجود آسانسور و یا ساخت آن در ساختمانهای کهن اساسی مختصات معماری ساختمان امکان پذیر نباشد. چنانچه دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت داده ها فراوان عمده در مورد پروپوزال طراحی هتل 5 ستاره لطفا به تماشا از وب وبسایت ما.