14 فایده سیب رز که آرزو می کنید زودتر بدانید

آیا می دانید که سیب گل رز هم برای اهداف غذایی و هم برای اهداف دارویی مورد استفاده قرار می گیرد؟ همچنین با نام علمی Syzgium Jambos شناخته می شود. این میوه دارای چندین مزایای سلامتی از جمله محافظت در برابر دیابت ، سیستم گوارشی بهتر ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، پیشگیری از سرطان ، کاهش تب و درمان در برابر تشنج های صرعی است.

فواید سیب رز
منبع: mtechnologies.shopclues.com

علیرغم شباهت نام آن ، سیب گل رز شبیه سیب نیست. در حقیقت ، آنها با گواوا در ارتباط هستند. خوراکی ترین نوع سیب گل رز Syzgium Jambos است.

سیب رز را بشناسید:

گیاه سیب رز یک درختچه کوچک است که بومی جنوب شرقی آسیا است و به طور گسترده به عنوان یک گیاه زینتی مورد استفاده قرار می گیرد. با چندین نام شناخته می شود ، که Jambu یکی از محبوب ترین آنها است.

سیب های گل رز شباهت زیادی به گوآوا دارند اما از نظر بافت ، طعم و مزه متفاوت هستند. آنها فقط حاوی یک یا دو دانه بزرگ بدون سلاح هستند. آنها به شکل زنگوله هستند و می توانند به صورت خام مصرف شوند یا با چندین ظرف و دسر تهیه شوند.

تغذیه سیب رز

حقایق تغذیه ای سیب رز در هر وعده به شرح زیر است:

ویتامین ها
مواد مغذی میزان DV
نیاسین 0.800 میلی گرم
ریبوفلاوین 0.030 میلی گرم
تیامین 0.020 میلی گرم
ویتامین A 339.00 IU
ویتامین A ، RAE 17.00 میکروگرم
ویتامین B12 0.00 میکروگرم
ویتامین سی 22.3 میلی گرم 37٪
مواد معدنی
مواد مغذی میزان DV
کلسیم ، Ca 29.00 میلی گرم
مس ، مس 0.016 میلی گرم
آهن ، Fe 0.07 میلی گرم
منیزیم ، منیزیم 5.00 میلی گرم
منگنز ، منگنز 0.029 میلی گرم
فسفر ، ص 8.00 میلی گرم
پتاسیم ، K 123.00 میلی گرم
سدیم ، Na 0.00 میلی گرم
روی ، روی 0.06 میلی گرم
پروتئین ها و اسیدهای آمینه
مواد مغذی میزان DV
پروتئین 0.60 گرم

سیب رز دارای فیبر غذایی ، ویتامین C ، ویتامین A ، کلسیم ، نیاسین ، تیامین ، پتاسیم و گوگرد است. آنها همچنین حاوی اسید بتولنیک ، جامبوزین و فریدلولاکتون هستند. 100 گرم سیب رز دارای 29 میلی گرم کلسیم ، 123 میلی گرم پتاسیم و 13 میلی گرم گوگرد است.

لیست مزایای برتر سیب رز

اگرچه مطالعه محدود است ، اما برخی از مزایای اساسی مربوط به این میوه بوده است. بیایید نگاه دقیق تری به آنها داشته باشیم.

مزایای رز سیب

1. دیابت را کنترل می کند:

سیب های رز حاوی Jambosine هستند ، نوعی آلکالوئید که می تواند مبادله نشاسته به قند را مسدود یا تنظیم کند. این برای افرادی که در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند ضروری است.

2. به هضم غذا کمک می کند:

فیبر بالای موجود در سیب رز باعث تنظیم عبور غذا از دستگاه گوارش می شود. این به رفع یبوست و سایر مشکلات سلامتی کمک می کند. علاوه بر این ، از دانه های سیب گل رز برای جلوگیری از اسهال و اسهال خونی استفاده شده است.

3. از سرطان پیشگیری می کند:

سیب های رز حاوی ترکیبات آلی فعال همراه با ویتامین C و A. مطالعات اولیه و تحقیقات پزشکی سنتی ثابت می کند که سرطان پروستات و سرطان سینه با افزودن سیب گل رز به رژیم غذایی شما قابل کاهش است.

4. مسمومیت را کاهش می دهد:

جوشانده سیب گل رز سالهاست که به عنوان ماده ادرارآور مورد استفاده قرار می گیرد. این در از بین بردن سموم از کبد و کلیه مفید است و در عین حال سلامت کلی و متابولیسم بدن ما را بهبود می بخشد.

5. سلامت قلب را بهبود می بخشد:

سیب های رز حاوی فیبر و مواد مغذی هستند که تأثیر مثبتی بر کنترل سطح کلسترول ، کاهش خطر تصلب شرایین و جلوگیری از مشکلات قلبی عروقی مانند سکته مغزی ، بیماری های قلبی و حملات قلبی دارند.

6. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند:

سیب های رز حاوی ترکیبات فعال و فرار هستند که دارای اثرات ضد میکروبی و ضد قارچی هستند. مطالعات ثابت کرده است که می تواند از پوست در برابر ایجاد چندین عفونت محافظت کند و می تواند سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های مختلف بهبود بخشد.

7. عفونت های مثانه را درمان می کند:

افرادی که از عفونت مثانه رنج می برند باید سیب گلاب را در رژیم غذایی خود قرار دهند. این میوه حاوی ترکیبات شیمیایی است که به دفع سموم کمک می کند. این یک دیورتیک طبیعی است که می تواند دفع ادرار را برای افرادی که از مشکلات مثانه رنج می برند تحریک کند. علاوه بر این ، مصرف سیب گل رز می تواند از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری کند.

8. از کم آبی بدن در دوران بارداری جلوگیری می کند:

زنان باردار اغلب با حالت تهوع دچار کم آبی می شوند. در آن دوره ، نوشیدن آب سیب گل رز راهی م effectiveثر برای جلوگیری از کم آبی بدن است. علاوه بر این ، سیب گل رز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که برای زنان باردار ضروری است.

9. تقویت استخوان ها:

سیب رز دارای کلسیم قوی برای حفظ سلامت استخوان است. یک وعده 100 گرم سیب گل رز می تواند 29 میلی گرم کلسیم را تأمین کند. مصرف روزانه این میوه می تواند کلسیم مورد نیاز بدن را تقویت کرده و استخوان ها را قوی تر کند.

10. بیماری سلیاک را درمان می کند:

افرادی که از بیماری سلیاک رنج می برند باید روزانه سیب گل رز مصرف کنند. گفته می شود که لایه داخلی معده را که در اثر بیماری سلیاک آسیب دیده است ترمیم می کند.

فواید سیب رز برای پوست

11. آبرسانی به پوست:

سیب گل رز پوست را آبرسانی و تمیز می کند. می توانید آب سیب گل رز را روی صورت خود بمالید تا خشک شود. این می تواند به تعادل تولید روغن کمک کرده و به عنوان یک ماسک آبرسان عمل کند.

12. محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش:

سیب رز حاوی اجزای محافظ UVB است که می تواند در برابر نور مستقیم خورشید محافظت کند. این میوه می تواند آفتاب سوختگی را بیشتر درمان کرده و از لایه برداری جلوگیری کند.

13. آکنه را درمان می کند:

مطالعات نشان داده است که عصاره سیب گل رز دارای خواص ضد آکنه مانند عوامل ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی است.

فواید سیب رز برای مو:

14. ترویج موهای سالم:

سیب گل رز حاوی ترکیبی به نام پروسیانیدین B-2 است که باعث تحریک رشد و ضخیم شدن مو می شود. استفاده از عصاره آن می تواند از نازک شدن مو و طاسی جلوگیری کند.

عوارض جانبی گل رز سیب
منبع: asianinspirations.com.au

عوارض جانبی گل رز سیب:

مصرف سیب گل رز عوارض جانبی کمی دارد. آنها به شرح زیر است:

  • برگ ها ، دانه ها و ریشه های سیب رز حاوی مقدار زیادی سیانور یا اسید پروسیک است که برای سلامتی خطرناک است.
  • مصرف بیش از حد میوه جدا از پوست و گوشت آن توصیه نمی شود.
  • همیشه قبل از گنجاندن سیب گل رز در رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.

سوالات متداول در مورد رز سیب:

س .1 استفاده سنتی از سیب گل رز را توضیح دهید؟

جوشانده پوست سیب گل رز از یک قابض موجود در طب عامیانه که در مالزی برای درمان برفک یافت می شود ، تهیه شده است. میوه آن به عنوان سالاد در مراسم زایمان سرو می شود و به عنوان مقوی برای درمان کبد و مغز استفاده می شود.

از گلهای آن می توان برای درمان تب استفاده کرد. می توان آن را با استفاده از شیرینی تهیه شده از گل تهیه کرد.

جوشانده برگ به عنوان مدر و خلط آور برای درمان روماتیسم و ​​درمان چشم درد عمل می کند.

شرایط بهداشتی مانند اسهال خونی و اسهال را می توان با استفاده از دانه های سیب گل رز درمان کرد. در حقیقت ، مردم نیکاراگوئه از تزریق دانه بوداده و پودر شده برای درمان دیابت استفاده می کنند. در حالی که مردم کلمبیا از دانه هایی استفاده می کنند که دارای خواص ضد درد هستند.

ریشه های سیب گل رز توسط مردم کوبا برای درمان صرع استفاده می شود.

س 2: سیب خام چگونه مصرف می شود؟

سیب های رز را می توان به شکل خام و حفظ شده مانند ژله و مربا مصرف کرد. همچنین می توانید برای تهیه سس میوه به دسرها اضافه کنید.

س 3 انواع مختلف سیب گل رز چیست؟

انواع مختلف سیب های رز عبارتند از: سیب رز جاوا ، جامبو ، سیب رز آبی و سیب رز مالایی.

سلب مسئولیت:

تمام مطالب موجود در این مقاله فقط برای اطلاع شما ارائه شده است و ممکن است به عنوان توصیه یا دستورالعمل پزشکی تفسیر نشود. هیچ اقدامی یا بی عملی نباید صرفاً بر اساس محتویات این اطلاعات انجام شود. در عوض ، خوانندگان باید در مورد هر موضوعی که به سلامت و رفاه آنها مربوط باشد ، با متخصصان بهداشت مناسب مشورت کنند.

فواید سیب گل رز بی شمار است. اما قبل از اینکه میوه را در رژیم غذایی خود بگنجانید ، از توصیه پزشک متخصص استفاده کنید. مصرف بیش از حد سیب گل رز جدا از گوشت و پوست آن توصیه نمی شود.