سیتریک اسید یک کربوکسیلیک اسید آلی ضعیف، پودری سفید رنگ و محلول در آب است که به طور طبیعی در بخش اعظمی از میوه ها و سبزیجات، به ویژه میوه های مرکبات وجود دارد. آب میوه ها ، نوشیدنی های پودری ، آب نبات ها ، غذاهای یخ زده و بعضا از لبنیات اغلب حاوی اسید سیتریک ایجاد شده هستند . اسید سیتریک، اولی توشه از شربت لیمو، در سال 1784 و بوسیله محقق سوئدی به دست آمد. این داروها برای یاری به تثبیت و حفظ ترکیبات فعال به آن افزوده شده و از آن به جهت تقویت یا این که ماسک کردن طعم داروهای جویدنی و مبتنی بر شربت استعمال می شود . از همین ماده در صنایع نیز استعمال می شود به طور مثال می توان حیاتی این اسید پاک کننده های طبیعی اهمیت میزان مرغوب بودن خوب سنتز کرد. تولیدکنندگان از فرم تصنعی و مصنوعی اسید سیتریک (با نام MCA) در اکثری از محصولات تجاری استفاده می کنند. مواد غذایی و نوشیدنی تقریباً ۷۰٪ و محصولات دارویی و رژیم غذایی از ۲۰٪ از مکمل های ساخته شده از اسید سیتریک ، استعمال می نمایند ، و ۱۰٪ باقی مانده به مواد تمیز کننده ها ( شوینده ها ) اختصاص دارااست . اسیدسیتریک به دلیل خاصیت اسیدی و مزه ای که دارااست ، عمدتاً به عنوان ماده معطر کننده و حافظ گزینه استفاده قرار می گیرد – به خصوص در نوشابه ها و شیرینی ها . بهتر هست بسته های اسید سیتریک را در محفظه خشک و خنک و به به دور از سایر مواد اسیدی و منابع آتش اسید سیتریک نیتریک زا حفظ کنید. در این میان عدد 0 اسیدی بوده (مانند اسید باتری) و عدد 14 به معنا بازی بودن (مانند مایعات شوینده به جهت تخلیه) است. مکمل های معدنی مثل منیزیم و کلسیم ممکن هست حاوی اسید سیتریک – به صورت سیترات – و همچنین به جهت تقویت جذب باشند . حساس همین حال، دوزهای فراوان و مکرر ممکن میباشد مضر باشد. مطالعات نشان دیتا هست که همین ماده ممکن میباشد در درمان یا این که پیشگیری از نوروویروس انسانی که از عارضه ها اهمیت بیماری های ناشی از مواد غذایی میباشند مؤثر باشد. از واکنش بنزیل کلراید و سدیم سیترات، دی دارای تری بنزیل استر ایجاد می شود. زمانی که شما همین مقاله را دوست داشتید، مایل به دیتاها بیشتری در ارتباط دارای اسید سیتریک بدن چیست وب وب سایت خود باشید.